Termeni și Condiții

  1. DEFINIȚII

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către S.C. MA-NA OPREA MARCU S.R.L. , prin intermediul magazinului virtual Haina De Piele (www.hainadepiele.ro) către Cumpărător și pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Părților.

Termeni:

Cumpărător: persoana fizică / juridică ce efectuează o Comandă;

Vânzător: S.C. MA-NA OPREA MARCU S.R.L. – prin magazinul online Haina De Piele. Nr. de înregistrare Registrul Comerțului, CIF 36412223, J35/2286/2016.

Bunuri – orice produs din magazinul online Haina De Piele, menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzator, Cumpărătorului.

Comandă – acordul dintre Vânzător și Cumpărător, de regulă sub format electronic (e-mail), prin care Haina De Piele se obligă să livreze Bunurile iar Cumpărătorul să plătească contravaloarea Bunurilor.

Contract – o Comandă confirmată de catre Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală (DPI) – dreptul / drepturi de autor, drepturi de bază de date, drepturi de proprietate, drepturi de model, mărci înregistrate, precum și drepturi materiale.

Specificații – toate specificațiile Bunurilor conform Comenzii.

Termen de livrare: termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs. Acesta este estimativ. Durata de livrare se poate prelungi cu până la 14 zile. În cazul în care apar întârzieri de livrare, clientul va fi anunțat prin email sau telefon.

  1.  DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin procesarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.hainadepiele.ro, Cumpărătorul este de accord cu Termenii și condițiile magazinului online Haina De Piele. Acceptarea comenzii de către Haina De Piele se consideră finalizată în momentul confirmării verbale (în situația când comanda este telefonică) sau în momentul confirmării prin e-mail. Orice comandă neconfirmată de către Haina De Piele nu va avea valoarea unui Contract.

  1.  FOLOSIREA WEBSITE-ULUI: www.hainadepiele.ro

Cumpărătorul declară și garantează că are peste 18 ani sau în cazul în care utilizează website-ul www.hainadepiele.ro este însotit de un părinte sau îngrijitor. Sub rezerva termenilor și condițiilor , Haina De Piele  acordăm dreptul limitat, revocabil, non-transferabil și non-exclusiv, de a utiliza magazinul online, afișându-l in browser-ul dvs. numai în scopul de a face cumpărături în scopuri personale și nu pentru orice utilizare comercială, sau în numele unei terțe persoane, cu excepția celor autorizate în mod expres, în scris, de Haina De Piele. Orice altă încălcare a termenilor și condițiilor va duce la ștergerea contului creat, fără a fi notificat.

Cu excepția cazurilor permise în paragraful de mai sus, nu aveți dreptul de a reproduce, distribui, afișa, vinde, închiria, transmite, crea lucrari derivate din, traduce, modifica, inversa, dezasambla, decomplia sau de a exploata în alt mod acest website sau orice porțiune a acestuia cu excepția cazului în care acest lucru a fost permis în scris de către Haina De Piele. Utilizatorul nu are dreptul să folosească în scop comercial niciuna din informațiile furnizate în magazinul online www.hainadepiele.ro , sau de a utiliza în orice alt fel website-ul în beneficiul unei alte întreprinderi cu excepția cazurilor autorizate de Haina De Piele. Ne rezervăm dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, și / sau anula comenzi, fară nicio limitare, dacă considerăm că prin comportamentul clientului se încalcă legislația în vigoare sau este dăunătoare pentru interesele noastre.

Utilizatorul nu trebuie să încarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice conținut, informații sau alte materiale care:

  1. (ar) încălca drepturile de autor, brevete, mărci comerciale, mărcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;
  2. este calomniator, amenințător, defaimător, obscen, indecent, pornografic, sau ar putea da naștere la orice răspundere civilă sau penală în conformitate cu legislația României;
  3. include bug-uri, viruși, viermi, cai troieni sau alte coduri dăunătoare.

Veți seta un user și o parolă pentru a utiliza anumite părți ale acestui website. De fiecare dată când utilizați userul și parola de identificare, se vă considera a fi autorizate să acceseze și să utilizeze www.hainadepiele.ro, într-o manieră consecventă cu termenii și condițiile din prezentul acord, și nu avem obligația de a investiga autorizațiile sau sursa de acces și utilizare a website-ului. Veți fi singurul responsabil pentru accesul și utilizarea website-ului Haina De Piele, de către oricine care ar putea folosi Userul și Parola dvs., cu sau fară consimțământ. Sunteți singurul responsabil pentru protejarea securității și confidențialității parolei și userului de indentificare atribuite dvs. de Haina De Piele. În cazul în care constatați că userul și parola dvs. sunt folosite de orice altă persoană, vă rugăm să ne contactați de urgență.

  1.  REVIEW-URI ȘI COMENTARII

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, în altă parte, în prezentul acord sau pe website, nimic din informații, tehnici, idei, întrebări, comentarii, sugestii, trimise sau postate pe www.hainadepiele.ro, vor fi tratate ca neconfidențiale și vom avea dreptul, irevocabil și transferabil de a utiliza, copia, distribui, afisa, publica, vinde, închiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrari derivate, prin orice mijloace și în orice formă, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompila. Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unică și exclusivă Haina De Piele și nu vor fi niciodată returnate dvs..

  1.  ÎNCHEIEREA ȘI REZILIEREA

În plus față de orice alte remedii legale sau echitabile, putem, fără nici o notificare prealabilă, să încheiem orice acord sau să revocăm toate drepturile acordate în temeiul prezentului acord. La terminarea prezentului acord, va trebui să înceteze imediat toate căile de acces și de utilizare a website-ului, iar Haina De Piele, în plus față de orice alte remedii legale sau echitabile, va șterge imediat toate parolele și datele de identificare emise pentru dvs. și va refuza accesul și utilizarea parțială sau totală a website-ului www.hainadepiele.ro. Orice reziliere a prezentului acord nu afectează drepturile și obligațiile aferente (inclusiv obligațiile de plată) a parților apărute înainte de data rezilierii.

  1.  ERORI DE TIPAR

În cazul în care un produs este listat la un preț incorect sau cu informații incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori în stabilirea prețurilor sau informațiilor despre produs primite de la furnizorii noștri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru produsele ce prezintă eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comandă chiar dacă aceasta a fost plătită de dvs. În acest caz vom emite imediat o linie de credit in contul dvs. egală cu suma plătită pentru produsul / produsele anulate.

  1.  REMEDII - JURISDICTIA

Sunteți de acord că prezentul acord dintre părți să fie supus legii române. Eventualele încălcări reale sau potențiale, litigii apărute se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.